Nieuwsbrief 8 mei 2020

Vanuit De Helpende Hand is er al een tijd geen nieuwsbrief verzonden. In verband met diverse personele wijzigingen heeft dit deel een tijdje stil gelegen.
Vanaf heden willen wij u graag weer via de nieuwsbrief en onze social media kanalen op de hoogte houden van het reilen en zeilen binnen ons bedrijf.

Wijzigingen personeel De Helpende Hand
Het afgelopen anderhalf jaar zijn er diverse wijzigingen geweest, zowel binnen het management als het kantoorpersoneel van De Helpende Hand.

Per 1 januari 2019 is Robinia Meltzer bij het team gekomen. In eerste instantie als administratief medewerker. Inmiddels is Robinia ondersteunend aan het management, verzorgd zij veel voor het reilen en zeilen binnen de organisatie en houdt zij zich bezig met de administratieve en financiële administratie van De Helpende Hand.

Per 1 april 2019 is Michiel de Jong niet meer in dienst bij De Helpende Hand. Hij heeft zijn carrière in een andere branche voortgezet. Jan Busscher heeft zijn managementtaken overgenomen.

Per 1 maart jl. is Jeffrey Nugteren, coördinator dragers, vertrokken bij De Helpende Hand. Sander Korving is (opnieuw) in dienst gekomen en heeft de taken van Jeffrey overgenomen. Sander is voor velen een bekend gezicht. Van 2013 tot 2018 is Sander al eerder werkzaam geweest bij De Helpende Hand.

Het team van De Helpende Hand bestaat nu uit de volgende personen:

Directie
Jan Busscher

Werving & Selectie
Carmen Schreuders & Vijitha Berkhoff

Planning Uitvaartleiders / Uitvaartverzorgers / UCB-ers
Eline van der Duin

Coördinator Dragers
Sander Korving

Planning Dragers
Bas Cavadino & Sean Keyzer

Financiele administratie / algemene ondersteuning
Robinia Meltzer

Wij vertrouwen erop u met bovengenoemd team goed te kunnen bedienen!

 

Corona
Momenteel zitten wij allemaal in een hectische periode, privé, maar ook op het werk. Hierin wordt  veel van een ieder gevraagd.
Wij, als De Helpende Hand, hebben de maatregelen genomen om de risico’s voor onze medewerkers te verkleinen.
Daarnaast proberen we een ieder een zo waardig mogelijk afscheid te geven.

Het kantoorpersoneel werkt veelal vanuit huis, er worden door de dragers beschermingsmiddelen gedragen en werken wij, voor zover mogelijk, alleen nog maar met teams van 4 dragers per opdracht.

Alle aangepaste maatregelen vindt u terug op onze website https://dehelpendehand.info/over-de-helpende-hand/nieuws-achtergrond/

Wij wensen een ieder veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons via personeel@dehelpendehand.info of 085 401 5928.

 

« Terug naar Nieuws & Achtergrond