Bericht uit het veld

Beer de Haas
Drager bij De Helpende Hand, vestiging Amsterdam

Wat een enerverende maanden hebben wij beleefd. Het is een unieke tijd om het beroep van drager uit te oefenen en u zultl deze periode waarschijnlijk herinneren als zeer zwaar maar ook vervullend.

Doorgaans volg ik een opleiding aan de Hogere Hotelschool, een business opleiding waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Tijdens de Corona crisis was het voor mij een uitdaging om de gastvrijheid, die normaal één van de grondbeginselen van mijn studie én De Helpende Hand is, te vertalen in een ietwat aangepaste versie. Waar een uitvaart normaliter staat voor verbondenheid en herdenking, was dat met een anderhalve meter samenleving moeilijk te realiseren. Toch hebben de dragers hun best gedaan om de hoogst mogelijke service te bieden door middel van een perfecte uitvoering en proactief ingaan op de wensen van de klant en familie; iets waar de dragers van De Helpende Hand normaliter al in uitblinken.

Wij als dragers zullen de komende tijd nog steeds te maken krijgen met de maatregelen omtrent het Corona virus maar zullen uiteraard stug doorzetten. Tot slot uit ik graag mijn respect aan iedereen die een dierbare heeft verloren aan het virus.

Met dragende groet,

Beer de Haas

 

« Terug naar Nieuws & Achtergrond