Nieuwsbrief september 2020

De zomervakantie is alweer ten einde. Wij hopen dat u en uw familie de vakantie goed en gezond zijn doorgekomen en dat u ondanks de maatregelen van uw vakantie heeft kunnen genieten.

Enquête
Afgelopen mei hebben wij naar al onze klanten een enquête verstuurd. Wij willen u hartelijk danken voor uw input! Wij hebben uw input verzameld en gaan daarmee aan de slag.

Sinds afgelopen voorjaar is Sander Korving weer in dienst getreden als Coördinator Dragers bij De Helpende Hand. Sander is druk bezig om de processen binnen de afdeling Dragers te updaten. Ook hebben Sander en Bas (Cavadino, Planning Dragers, zie foto) al een aantal procescontroles uitgevoerd om zo een nog beter beeld te krijgen van hoe onze dragers het in het veld doen.

Daarnaast hebben zij ook een aantal klantbezoeken uitgevoerd. Tijdens een gesprek worden onder andere verbeterpunten besproken waar wij mee verder kunnen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een afspraak met Sander en/of Bas dan horen wij dit graag.

Één van de punten die bij de enquête naar boven kwam was de kwaliteit van de kleding van onze dragers en hun vervoer.

 

« Terug naar Nieuws & Achtergrond