Update Corona maatregelen 1-10-2020

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen omtrent het Corona virus hebben wij onze maatregelen bijgesteld. Zie hieronder onze maatregelen zodat u en ons personeel tijdens een opdracht niet tegen voorkombare ongemakken aanlopen.

Dit betekent het volgende:

  • Uitgangspunt blijft de 1.5 meter waar mogelijk tussen onze dragers en de overige aanwezigen (familie, genodigde, opdrachtgever en overige medewerkers). Dit betekent dat de contactmomenten geminimaliseerd blijven. De dragers zullen dus geen bloemen aanpakken/overnemen van de familie.
  • Onze dragers zullen niet meer gecombineerd dragen. Dit geldt voor zowel het dragen met familieleden als het gecombineerd dragen met andere partijen. Dit in het kader van het verkleinen van de kans op een besmetting bij verschillende groepen.
  • Registers kunnen worden verzorgd, mits de opdrachtgever desinfectiemiddel verstrekt om de pennen te reinigen. Dit dient vooraf wel telefonisch kortgesloten te worden met de planning.
  • Bij opdrachten waar 1 of 2 dragers of assistenten zijn besteld ontvangen wij graag een duidelijke taakomschrijving. Zodoende kunnen wij beter beoordelen of de 1.5 meter maatregel gewaarborgd kan worden.
  • Dragers zullen vanaf 1-10-2020 dragen met een mondkapje. Wij hebben de dragers gefaciliteerd in zwarte stoffen mondkapjes.

De Helpende Hand en haar medewerkers houden zich aan de overheidsrichtlijnen en die van het RIVM. Medewerkers met gezondheidsklachten worden niet ingezet voor werkzaamheden en in het geval van besmettingen in hun omgeving houden zij zich aan de daarvoor gestelde overheidsmaatregelen en eventueel quarantaine.

Mocht u hier vragen over hebben, kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling planning (085-4015928 of mail naar personeel@dehelpendehand.info).

 

 

« Terug naar Nieuws & Achtergrond