25 jaar De Helpende Hand

25 jaar De Helpende Hand

Het is vandaag exact 25 jaar geleden dat De Helpende Hand is opgericht. Tot in de jaren ’90 werden ondersteunde diensten op verschillende, vaak ongeorganiseerde wijze en veelal niet conform geldende (fiscale) wetgeving ingevuld. De Helpende Hand is in 1995 opgericht om hieraan een gestructureerde en correcte invulling te geven.

In de afgelopen 25 jaar hebben wij vele mooie en bijzondere opdrachten mogen uitvoeren en goede relaties opgebouwd. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat klanten ons altijd hebben geschonken. Zonder dit vertrouwen was De Helpende Hand niet zo succesvol geweest. Wij willen al onze medewerkers, die zich door de jaren heen met veel eerbied, respect en vol enthousiasme voor ons bedrijf hebben ingezet, bedanken voor hun toewijding en vertrouwen.

Graag hadden wij op dit jubileum willen proosten met al onze opdrachtgevers, medewerkers en overige relaties. Door de beperkte mogelijkheden in het kader van het Coronavirus is zo’n samenkomen echter niet mogelijk. Vandaag heffen wij dus thuis het glas op een mooie toekomst van De Helpende Hand!

Wij wensen een ieder van jullie alle gezondheid toe. Pas goed op jezelf en je naasten.

 

« Terug naar Nieuws & Achtergrond