Van de luchtvaart naar de uitvaart

Van de luchtvaart naar de uitvaart

Hallo, ik ben Rosalie, 43 jaar oud. Ik woon in Delft met mijn man en 2 dochters.

Sinds 2002 ben ik werkzaam als Purser bij Transavia, dit doe ik met heel veel plezier. Sinds maart 2020 ligt de luchtvaart zo goed als stil. Ook hier heeft Corona veel invloed gehad. Aangezien ik niet het type mens ben om alleen maar thuis te zitten, ben ik om mij heen gaan kijken wat ik eventueel zou kunnen gaan doen. Via Robinia kreeg ik het idee om als UCB-er te gaan werken voor De Helpende Hand.

Ik ben sinds half december in dienst en heb al veel collega’s ontmoet, stuk voor stuk heel betrokken mensen met het hart op de juiste plaats. Wat ik merk tijdens het werken als UCB-er is dat er veel overeenkomsten zijn tussen de luchtvaart en de uitvaart. Alles verzorgen voor de mensen en samenwerken met heel veel leuke mensen. Geen enkele dag is hetzelfde, je maakt altijd wel iets mee, zeker met de diverse werklocaties.

Ik ben blij om iets te doen en doe het met veel plezier en hoop ook te blijven als het luchtverkeer weer iets intensiever wordt. Voor nu ga ik deze uitdaging met veel plezier aan en zie dit als een unieke kans om een kijkje te nemen in de keuken van de uitvaart. Wie weet tot ziens op de werkvloer.

 

« Terug naar Nieuws & Achtergrond