Werving en Selectie

Van 2020 naar 2021…

We willen even kort terugblikken op 2020, het jaar van het Coronavirus.  Er zijn veel veranderingen zowel privé als zakelijk geweest. Iedereen heeft zich op alle vlakken in de samenleving moeten aanpassen. De Anderhalf meter afstand, de verplichting van het dragen van een mondkapje, thuiswerken met het hele gezin, video(bellen) met collega’s en klant zijn de gevolgen waar iedereen mee geconfronteerd wordt.

In de uitvaartbranche hebben we alle pieken samen moeten opvangen en hadden we te maken met de vele families die dierbaren verloren en met beperkte mogelijkheden afscheid konden nemen.

Wij kunnen wel veel terugkijken en praten over 2020, want het was een jaar van veel veranderingen, maar toch willen we nu vooral vooruitkijken!

2021

Een nieuw jaar met frisse moed. Waarin wij natuurlijk hopen dat wij met de opkomst van de vaccinaties het Coronavirus verslaan.

Voor jullie als klant, medewerker en collega op naar een samenwerking waarin we weer dichter bij elkaar kunnen komen. Ondanks de vele mogelijkheden die wij toch ook met de 1,5 meter afstand hebben, merk je om je heen dat de drempel hoger ligt om elkaar even te zien voor een zakelijke kop koffie. Al helemaal nu er wordt geadviseerd om zo veel mogelijk thuis te blijven. Zal alles weer terugkeren naar het normale? Ondanks de Lockdown zal De Helpende Hand dit jaar het contact met u intensief onderhouden en hopen op mooie samenwerkingen.

– Vijitha Berkhoff –

 

« Terug naar Nieuws & Achtergrond