Wat bieden we

Voor werkgevers

  • Maatwerkoplossingen voor personeel door heel Nederland
  • Op uitzendbasis, via detachering, payrolling of werving en selectie
  • Voor alle operationele functies binnen uitvaartondernemingen, begraafplaatsen en crematoria
  • 24/7 inzetbaarheid en bereikbaarheid

Voor werkzoekenden

  • Mogelijkheid tot inschrijving als werkzoekenden
  • Aanbod van vacatures
  • Bemiddeling via werving en selectie

Wat ons uniek maakt

Het NEN 4400 certificaat

De Helpende Hand beschikt over het NEN 4400 certificaat en is daarmee uniek in de uitvaartbranche. Voor u als werkgever betekent het dat u zonder enig risico of zorgen werknemers bij ons kunt betrekken, op uitzendbasis of via detachering.

Het ISO 9001:2015 certificaat

De Helpende Hand heeft met dit certificaat continue kwaliteitsbewaking en -verbetering geborgd. In de praktijk komt dat hierop neer: wij beseffen maar al te goed hoe belangrijk goed personeel voor u is als werkgever. Daarom willen wij graag van u weten waarover u wel, en waarover u niet tevreden bent in onze samenwerking. Dat is voor ons de input om onze dienstverlening aan te passen en te verbeteren. Dat is zoals wij samenwerken zien: partners die daadwerkelijk met elkaar communiceren, zodat we onze dienstverlening blijvend kunnen optimaliseren. Met als inzet honderd procent tevredenheid aan uw kant.

24/7 bereikbaar en inzetbaar

De Helpende Hand is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Heeft u acuut een personeelsprobleem, dan helpen wij u direct met een goede oplossing.

Ervaring en kwaliteitswaarborg

Niet in de laatste plaats onderscheiden wij ons door onze jarenlange ervaring in de branche en onze focus op kwaliteit. Wij weten echt wat belangrijk is in deze branche en waar het op aankomt. En dat zijn geen loze woorden.

Factsheets De Helpende Hand

Download hier onze factsheets.