Presentatiemateriaal

Voor een uitvaart in stijl

Van alle opties die wij bieden voor dragers, vindt u hier presentatiemateriaal. U kunt dit ook gebruiken om aan uw opdrachtgever te tonen. Overigens, als u of uw opdrachtgever specifieke wensen heeft – bijvoorbeeld kleding aangepast aan uw organisatie – dan kunnen wij deze uiteraard inwilligen.

Presentatie aan uw opdrachtgever indien geen internet

Mocht u de beelden van de verschillende kledingstijlen aan uw opdrachtgever willen presenteren, maar niet in een omgeving zijn waar een internetaansluiting mogelijk is, maak dan gebruik van deze te downloaden presentaties.

Presentatie compleet (pdf)

Zwart

De traditionele kleur voor de uitvaart is zwart. Deze kleur geeft een klassieke uitstraling en geeft samen met een zwarte rouwstoet een waardige uitstraling.

Grijs

Met de kleur grijs krijgt de uitvaart een meer chique uitstraling. De grijze overjassen zijn voorzien van zwarte revers en zwarte knopen, waardoor zij mooi combineren met een grijze staatsie.

Wit

Om een statige zwarte uitvaart te doorbreken of bij een witte uitvaartstoet, is het geraffineerd om een wit accent aan te brengen in de vorm van witte handschoenen. Gecombineerd met de zwarte overjassen wordt zo een mooi contrast gecreëerd.

Rood

Speciaal in combinatie met een bordeaux rode rouwauto, kunt u er voor kiezen om de uitvaartmedewerkers gekleed te laten gaan met een bordeaux rode das. Gecombineerd met een grijze overjas met zwarte revers wordt de accentkleur nog meer benadrukt.

Kostuum

Een grijs kostuum in plaats van overjas, geeft een niet zo formele, maar toch hele nette uitstraling. De kleur van de stropdas kan daarbij variëren, of de stropdas kan achterwege worden gelaten.