Wie zijn we

Ons team

Door grote veranderingen in de uitvaartsector is de vraag naar flexibele personeelsoplossingen enorm toegenomen. Als marktleider op het gebied van flexibel personeel in de uitvaartbranche zijn wij met ons vaste team hierin meegegroeid. Zowel in grootte als expertise.

Carmen Schreuders
Carmen Schreuders

Carmen Schreuders

Werving & Selectie

carmen@dehelpendehand.info

LinkedIN

Carmen heeft haar ervaring opgedaan in diverse functies, waaronder als intercedent bij Tempoteam. Haar taken zijn het werven & selecteren van kandidaten voor de functie van uitvaartleider en voor ondersteunende functies op begraafplaatsen, crematoria en uitvaartcentra. Zij werkt daarin nauw samen met haar collega Vijitha.

Vijitha Berkhoff
Vijitha Berkhoff

Vijitha Berkhoff

Werving & Selectie

vijitha@dehelpendehand.info

LinkedIN

Vijitha heeft haar ervaring opgedaan als accountspecialist en intercedente onder andere bij Manpower en Unique.

Als intercedente is zij verantwoordelijk voor het werven & selecteren van kandidaten in de functie van uitvaartverzorger en voor functie op begraafplaatsen, crematoria en uitvaartcentra. Daarin werkt zij nauw samen met haar collega Carmen Schreuders.

Robinia Meltzer

Robinia Meltzer

Financieel administratief medewerker / ondersteuning directie

robinia@dehelpendehand.info

LinkedIN

Robinia heeft een secretariële achtergrond en heeft ruime ervaring in het ondersteunen van teams. Haar functie is financieel administratief medewerker. Zij is verantwoordelijk voor de uurregistraties van de uitvaartleiders en uitvaartverzorgers en regelt alle administratieve taken op kantoor. Daarnaast neemt zij taken van Eline over bij haar afwezigheid.

Sander Korving
Sander Korving

Sander Korving

Coördinator dragers

s.korving@dehelpendehand.info

LinkedIN

Sander is sinds maart 2020 weer in dienst bij De Helpende Hand. In de periode van 2013 t/m 2018 heeft hij eerder voor De Helpende Hand gewerkt binnen verschillende functies. Binnen zijn huidige functie is hij eindverantwoordelijk voor de afdeling dragers. Met de ondersteuning van Bas houdt hij zich bezig met het vaststellen en behalen van operationele en financiële doelstellingen, de kwaliteit en kwantiteit van de dienstverlening en de inrichting en bewaking van (primaire) processen.

Sebastiano Cavadino
Sebastiano Cavadino

Sebastiano Cavadino

Planning dragers

personeel@dehelpendehand.info

LinkedIN

Bas is sinds 1 november 2018 assistent van de coördinator dragers. Zijn werkzaamheden bestaan uit het zo efficiënt mogelijk wegzetten van zowel de dagelijkse als de forward planning en is er voor verantwoordelijk dat de administratie hiervan zo soepel mogelijk verloopt. Tevens ondersteunt hij Sander bij zijn dagelijkse werkzaamheden.

Sean Keyzer
Sean Keyzer

Sean Keyzer

Planning dragers

personeel@dehelpendehand.info

Sean is sinds 1 oktober 2019 assistent van de coördinator dragers. Zijn werkzaamheden bestaan uit het zo efficiënt mogelijk wegzetten van zowel de dagelijkse als de forward planning en is er voor verantwoordelijk dat de administratie hiervan zo soepel mogelijk verloopt.

Eline van der Duin
Eline van der Duin

Eline van der Duin

Planning uitvaartleiders/uitvaartverzorgers/medewerkers UCB

eline@dehelpendehand.info

LinkedIN

Eline heeft een hospitality achtergrond en heeft daarnaast ruime ervaring met planning van werkzaamheden. Bij DHH draagt zij zorg voor de dagelijkse inzet van de pool uitvaartleiders en de pool ondersteunende medewerkers op Uitvaartcentra, Begraafplaatsen en Crematoria (UCB). Zij is in haar functie verantwoordelijk voor de planning, kwaliteit en administratie van deze groep.