Wie zijn we

Ons team

Door grote veranderingen in de uitvaartsector is de vraag naar flexibele personeelsoplossingen enorm toegenomen. Als marktleider op het gebied van flexibel personeel in de uitvaartbranche zijn wij met ons vaste team hierin meegegroeid. Zowel in grootte als expertise.

Carmen Schreuders
Carmen Schreuders

Carmen Schreuders

carmen@dehelpendehand.info

LinkedIN

Carmen heeft haar ervaring opgedaan in diverse functies, waaronder als intercedent bij Tempoteam. Haar taken zijn het werven & selecteren van kandidaten voor de functie van uitvaartleider en voor ondersteunende functies op begraafplaatsen, crematoria en uitvaartcentra. Wij werkt daarin nauw samen met haar collega Vijitha.

Eline van der Duijn
Eline van der Duijn

Eline van der Duijn

eline@dehelpendehand.info

Eline heeft een hospitality achtergrond en heeft daarnaast ruime ervaring met planning van werkzaamheden. Bij DHH draagt zij zorg voor de dagelijkse inzet van de pool uitvaartleiders en de pool ondersteunende medewerkers op Uitvaartcentra, Begraafplaatsen en Crematoria (UCB). Zij is in haar functie verantwoordelijk voor de planning, kwaliteit en administratie van deze groep. Daarnaast neemt zij taken van Jeffrey waar bij zijn afwezigheid.

Jeffrey Nugteren
Jeffrey Nugteren

Jeffrey Nugteren

jeffrey@dehelpendehand.info

LinkedIN

Jeffrey heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plannen en aansturen van teams in een zorgomgeving. Vanaf 1 mei 2018 is Jeffrey aan De Helpende Hand verbonden als coördinator dragers. In zijn functie is Jeffrey samen met Sander verantwoordelijk voor de planning, kwaliteit en administratie van de dragers. Daarnaast neemt hij taken van Eline en Esther waar bij hun afwezigheid.

Vijitha Berkhoff
Vijitha Berkhoff

Vijitha Berkhoff

vijitha@dehelpendehand.info

LinkedIN

Vijitha heeft haar ervaring opgedaan als accountspecialist en intercedente onder andere bij Manpower en Unique.

Als intercedente is zij verantwoordelijk voor het werven & selecteren van kandidaten in de functie van uitvaartverzorger en voor functie op begraafplaatsen, crematoria en uitvaartcentra. Daarin werkt ze nauw samen met haar collega Carmen Schreuders.