Wie zijn we

Ons team

Door grote veranderingen in de uitvaartsector is de vraag naar flexibele personeelsoplossingen enorm toegenomen. Als marktleider op het gebied van flexibel personeel in de uitvaartbranche zijn wij met ons vaste team hierin meegegroeid. Zowel in grootte als expertise.

Michiel de Jong
Michiel de Jong

Michiel de Jong

michiel@dehelpendehand.info

LinkedIN

Sinds 2007 betrokken bij DHH. Is verantwoordelijk voor het resultaat van de onderneming, strategie en ontwikkeling, acquisitie van opdrachtgevers en aansturen van vaste team medewerkers.

Merlijn Thunnissen
Merlijn Thunnissen Merlijn Thunnissen

Merlijn Thunnissen

merlijn@dehelpendehand.info

LinkedIN

Merlijn heeft zeer ruime ervaring in diverse functies in een HR omgeving opgedaan, bij onder andere Manpower en 7Talents. Haar taken zijn het werven & selecteren van kandidaten, bewaken van het onboardingsproces en de kwaliteit van de pool voor de functie van uitvaartverzorger en uitvaartleider. Daarnaast richt zij zich op het vormgeven en invullen van trainingen en inwerktrajecten.

Carmen Schreuders
Carmen Schreuders

Carmen Schreuders

carmen@dehelpendehand.info

LinkedIN

Carmen heeft haar ervaring opgedaan in diverse functies, waaronder als intercedent bij Tempoteam. Haar taken zijn het werven & selecteren van kandidaten voor ondersteunende functie op begraafplaatsen, crematoria en uitvaartcentra. Daarnaast ondersteunt zij haar collega Merlijn Thunissen en werkt zij nauw samen met haar collega Eline.

Esther Waagenaar
Esther Waagenaar Esther Waagenaar

Esther Waagenaar

esther@dehelpdendehand.info

LinkedIN

Esther is verantwoordelijk voor de planning en dagelijkse inzet van onze uitvaartleiders en -verzorgers. Zij bewaakt de kwaliteit van de administratie en draagt zorg voor de urenregistratie en facturen van de uitvaartverzorgers en detacheringen en is hiermee het aanspreekpunt voor opdrachtgevers, medewerkers en ZZP-ers. Daarnaast neemt zij de taken van Eline en Sander waar bij hun afwezigheid.

Eline van der Duijn
Eline van der Duijn

Eline van der Duijn

eline@dehelpendehand.info

Eline heeft een hospitality achtergrond en heeft daarnaast ruime ervaring met planning van werkzaamheden. Bij DHH draagt zij zorg voor de dagelijkse inzet van onze ondersteunende medewerkers op Uitvaartcentra, Begraafplaatsen en Crematoria (UCB). Zij is in har functie verantwoordelijk voor de planning, kwaliteit en administratie van deze groep. Daarnaast neemt zij taken van Sander en Esther waar bij hun afwezigheid.

Jeffrey Nugteren
Jeffrey Nugteren

Jeffrey Nugteren

jeffrey@dehelpendehand.info

LinkedIN

Jeffrey heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plannen en aansturen van teams in een zorgomgeving. Vanaf 1 mei 2018 is Jeffrey aan De Helpende Hand verbonden als coördinator dragers. In zijn functie is Jeffrey samen met Sander verantwoordelijk voor de planning, kwaliteit en administratie van de dragers. Daarnaast neemt hij taken van Eline en Esther waar bij hun afwezigheid.

Sander Korving
Sander Korving

Sander Korving

sander@dehelpendehand.info

Sander is sinds 2013 werkzaam bij DHH als drager en medewerker UCB. Vanaf begin 2016 assisteert Sander op onze planning. Vanaf 2018 is Sander verantwoordelijk voor de planning, kwaliteit en administratie van de dragers. Daarnaast neemt hij taken van Eline en Esther waar bij hun afwezigheid.